Lær om spise-tang fra de danske kysterI Østen udgør tang 10-15% af den daglige kost, men også ud for Danmarks kyster findes spiselige tang-arter. Tang har mange gode egenskaber, og kan faktisk betegnes som et ”bæredygtigt superfood”. Tag med på tang-safari og lær om brug og tilberedning af tang.

Havets grøntsag, som tangen af og til kaldes, vokser langs de danske kyster, hvor den venter på at blive høstet og spist – eller måske lavet om og anvendt til kosmetik eller havegødning. Træk i gummistøvlerne og tag med på tangsafari i vandkanten.

Hvad er inkluderet:

  • 3-5 timers tangsafari.
  • Tang til hjemmebrug.
  • Smagsprøver.
  • Lav selv en lille tangret.
  • Besøg på Tanggården på Endelave.
  • Mulighed for at købe produkter.

Brug tang i det nye nordiske køkken

Arrangør:
Turen arrangeres af Nordisk Tang, der har et erklæret mål om at få tangen ud på spisebordene. Derfor udvikler de produkter med tang, som er lige til at sætte på bordet, og de tager interesserede med ud for at opleve tanghøsten, så kendskabet til tangens gode egenskaber udbredes. Nordisk Tang arbejder ud fra en bæredygtig og cirkulær tankegang, som ikke skader naturen.

Bestil og læs mere om turen, pris og dato her: Tang-safari