Der plukkes og fortælles om enebær. Foto: Madsmedjen

Kom med på sanketur og efterfølgende frokost med kok og naturnørd, Kresten Kronborg, eller en af hans dygtige mednørder. Det foregår i den rå, men skønne natur ved Slettestrand ved Jammerbugten. 

Naturen ved Jammerbugten er barsk, og vinden stryger med jævne ryk ind over landskabet og rusker op i den sandede jord. Men det betyder ikke så meget, for trods de hårde betingelser gror de spiselige planter og urter fint, og sankekurvene kan hurtigt fyldes og tages med tilbage til Madsmedjen. Her kan planter og urter omsættes til mad i de brændefyrede ovne, og når duftene stiger til vejrs, og maden skal spises, bliver du bænket foran plankebordene og den brændefyrede ovn.

Hvad er inkluderet: 

  • 3 timers sanketur ved Jammerbugten
  • Guide og kok med på turen
  • Lær om vilde urter
  • Tilberedning af frokost med vilde urter
  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin

 

Foto: Madsmedjen

Om Slettestrand:

Feriecenter Slettestrand er en familieejet og familiedrevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet ferieformer for alle, uanset hvilke forudsætninger man kommer med. Naturen ved Slettestrand i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give alle en god oplevelse lige fra dage med solskin til dage med det brusende Vesterhav.

 

 

 

Bestil og læs mere om kurset, pris og dato her: Sanketur med frokost i Madsmedjen.