Gratis naturfotos fra Danmarks natur

Mangler du et gratis foto fra Danmarks natur til din formidling, artikel, undervisning m.m. så kan du måske finde et her?

Jeg har i en årrække fotograferet aktivt for NaturGrafik og herunder finder du et udpluk af mine fotos som du frit kan bruge. Angiv dog venligst kilde “Foto: Niels Lisborg/NaturGrafik.dk”

Skal du bruge flere fotos? – eller fotos i højere opløsning til tryk, så kig forbi NaturGrafik.dk, hvor du kan købe professionelle fotos i fuld opløsning.
Har du særlige ønsker til motiver kan du også sende en forespørgsel til info@naturgrafik.dk, da NaturGrafik har mange tusinde fotos i deres billedbank, der endnu ikke er online.

NaturGrafik er et billedbureau, der er specialiseret i natur og outdoor-motiver. Bureauet startede helt tilbage i 2001 og er dermed det ældste aktiv i VisitNature-gruppen. I dag tæller NaturGrafik flere entusiastiske naturfotografer, der har rejst over store dele af verden, selvom hovedfokus er dansk natur og udeliv.

Niels Dahlin Lisborg
Niels har siden barnsben haft interesse for Danmarks natur og arbejder i dag fuld tid med naturforvaltning. Uddannet skov- og landskabsingeniør og naturvejleder. Har i en lang årrække været skovfoged og projektleder med fokus på naturgenopretning og naturpleje. I dag naturforvalter ved bl.a. naturreservatet Vejlerne.

Snup også...

Mere natur?

Lignende artikler