Oplev foråret – fra et fugletårn

Ved mange af landets større natur- og vådområder findes der også fugletårne. Naturformidler Christoffer Vestergaard tager os med ud i det tidlige forår – oplevet fra et fugletårn på Tåsinge.

Bag filmen:
Radiodokumentarist, natur- og kulturformidler Helle Ansholm Rasmussen tilbringer en god del af sin tid i naturen, hvor hun finder både inspiration til sit arbejde samt overskud og indre ro. Efter flere år som bosiddende i København kunne hun ikke længere undertrykke sit indre naturbarn, og forlod byen. Først til fordel for de vestsjællandske skove, og siden det sydfynske øhav, hvor hun bl.a. nyder at dokumentere det rige og evigt foranderlige dyre- og planteliv. Hun arbejder for tiden med at producere en række lydvandringer med kunst, poesi og natur som udgangspunkt til brug langs Øhavsstien, som smukt snor sig 220 km. igennem kyst-, skov- og markstier langs det sydfynske øhav.

Helle Ansholm
Helle Ansholmhttp://helleansholm.com.
Jeg arbejder som selvstændig med base i Svendborg, og er samtidig partner i lydkollektivet og produktionsfællesskabet LYDPOL i København.
spot_img

Snup også...

Mere natur?

spot_img

Lignende artikler