Overlevelsestur
Lær at finde mad i naturen. Foto: Anruf.dk /Bushcraft Danmark.

Overlevelseskursus med Bushcraft Danmark.

På dette 24 timers kursus kan du få en spændende oplevelse og lære færdigheder som du kan bruge i naturen.
Kurset kræver ingen forudgående færdigheder kun helt almindelig fysik og kondition.
Overlevelseskurset tager udgangspunkt i en realistisk nødsituation, hvor du lærer, hvordan du skal overleve i naturen og opfylde de mest basale behov. Du vil blandt andet lære, hvordan du bygger en shelter, tænder ild med ildbor, finder mad og vand i naturen, laver nødsignal og primitiv navigation.
Eventuelt udstyr og grej udleveres ved overlevelseskursets start.

Lær at tænde bål.

Bushcraft Danmark arrangerer friluftsture, hvor kun de vigtigste redskaber skal med i vildmarken. Alle instruktørerne er erfarne og uddannede friluftsguider- og naturvejledere, der har mange års erfaring med at tage på eventyr i naturen.

Turen udbydes via oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk, der giver dig den fordel at du får 2 års gyldighed – og bytteret til andre oplevelser. En ekstra værdi og frihed, hvis du giver kurset som en gave.

Bestil og læs mere om kurset, pris og dato her: Overlevelseskursus med Bushcraft Danmark.


Naturvejleder.dk har et samarbejde med en række turudbydere, herunder flere oplevelsesportaler. Naturvejleder.dk modtager et provenu for annoncevisninger, henvisninger og salg, men uden det bliver dyrere for forbrugeren. Din pris er den samme, hvis du køber direkte på den oplevelsesportal som vi henviser til.